Kjøp lokalprodusert og TØRR bjørkeved

 

Ullensaker Ved AS leverer TØRR ved av bjørk til privatpersoner og storforbrukere i Ullensaker, Oslo og områdene rundt. Vil du ha tørr ved?

Du får:
- Personlig service
- Norsk tørr bjørkeved
- Levert etter avtale og kvantum
- GARANTI for tørr ved!

Bjørkeved - mest populært i Norge - av en grunn!

Norsk ved av bjørk er veldig populær fordi den er LETT å tenne, og brenner lenge. Brennverdien (hvor mye den varmer per kubbe) er veldig god. Med andre ord varer den lenge.

Ved levert fra oss er tørrere enn norsk bransjestandard, og det sikrer deg en god og lun varme om vinteren. Dersom du lagrer den slik vi anbefaler så vil den alltiv være klar til bruk, ikke sote (hvis du følger våre anvisninger), og du vil nyte den gode varmen når det er kaldt ute.

Veden leveres i den absolutt mest populære kubbelengden i Norge: 30 cm. Den passer inn i både gamle og nye rentbrennende ovner, og gjør det lett å stable veden riktig.

40 og 60 liters sekker med bjørkeved - ferdig krympet

Disse er lette å håndtere, er lette å stable og gjør det også raskt å bære veden inn i huset. Mange privatpersoner foretrekker vedsekker. Veden er krympet før den er lagt i sekkene, så her får du mye ved for pengene.

1000 og 1500 liters storsekker

Disse er lette å håndtere hvis du bare vil ha veden stående under presenning/ takplater, eller hvis du ønsker å stable veden selv. Disse er også lette å håndtere med truck eller traktor.

Usikker på hvor mye ved du trenger?

Hvis du har en enebolig eller kald leilighet og ønsker å fyre mye med ved når strømmen er dyr, så bør du ha rundt 30-40 stk. 60-liters sekker, eller 3-4 stk storsekker. Hvis du bare fyrer litt for kosens skyld så holder ofte 10-15 60-liters sekker. 

Har du spørsmål om dette så ring meg på telefon 45841615, så hjelper jeg deg å beregne.

Vil du hente eller få levert veden hjem?

Bestill veden her, og velg om du vil ha den hjemlevert eller om du vil hente den selv.

Ved hjemlevering avtales en fastpris på kjøring. Hvis du vil hente selv så avtal tidspunkt for henting med meg direkte. 
Veden kan hentes på gården, Berg Søndre, Jødalsveien 366, 2056 Algarheim. Vi hjelper deg med å laste opp, og kan  lesse opp med traktor. Dette betaler du ikke noe ekstra for naturligvis. 

Ved levering eller henting på pall, og vi ikke får med oss pallen, må vi ta 50 kroner i pant for pallen. 

Pris på levering er kr 269 per tur innen en radius på 30 km, og da levert så nære vi kommer med bil/lastebil. For at vi skal kunne holde denne prisen, prøver vi å samle opp litt, slik at vi leverer når vi har "full bil", Det blir levering fra daglig tilen gang i uken, avhengig av sesong.
Ønsker du/dere at vi skal bære på plass veden feks inne, i garsjen eller i et vedskjul, tar vi kr 14 per 30 og 40 liter, og kr 18 per 60 liter i tilegg.
Da bærer vi opp eller ned en trapp og inntil 20 meter. 
Ønskes veden transportert lenger eller over flere etasjer, ta kontakt for pris.  

Nabolevering: Er dere feks to naboer som ønsker å bestille sammen, deler dere transporten, slik at dere betaler tilsammen 269 kr. 

Passer det for deg at vi leverer veden når du ikke er hjemme, er ikke det noe problem. Du mottar betaling info av oss, og forhåndbetaler for veden, så leverer vi til avtalt tid, selv om du ikke er hjemme. I disse tilfellene, send gjerne et bilde eller beskrivelse av hvor det skal legges, så vi ved vi leverer til riktig sted. 

Hos oss kan du betale på Vipps, kort, og forhåndsfaktura. 


Send inn skjemaet, kontakt meg på mail eller ring meg, så vil jeg holde av ved til deg, samt tar kontakt for å avtale levering eller henting.

  • Bestill bjørkeved
  • Hvem er du?