Ullensaker Ved hjelper deg å få tørr og god fyringsved

Hvis du ønsker å få tørr og god fyringsved, slippe stresset med ved, og å ha lun og god varme i den kalde sesongen - da kan vi helt klart hjelpe deg.

VI har flyttet produsjonen vår til Årnes, og har åpnet Norges største, og mest moderne vedfabrikk. Her er veldig mye automatisert, og vi har en teoretisk kapasitet på 1 million 40 l sekker. 
Vi tørker veden i ei stor vakumtørke, som drives av miljøvenlig biovirke, slik at vi kan tørke veden ned til 8% på 24 timer!

Bjørke veden du kjøper av oss, er vakumtørket, industrielt, og vi kan garantere svært tørr ved. Vi er en av få i Norge som gjør dette. Veden blir uten sopp, sporer og insekter, og avgir mer varme enn naturtørket ved.  Veden blir så tørket til godt under 20% fuktighet. Dette sjekker vi underveis  slik at vi VET at veden er tørr. Mange måler fukt utenpå veden, vi kan lese av digitalt, hvor mye fukt veden har, og vi tørker ned til en plass mellom 8-15 %

Når veden er tørr, har den krympet 10% i volum. Sekkene blir pakket etter tørking, slik at du får riktig mengde ved. 
Veden blir pakket i  til 40 og 60 liters sekker.  Mange fyller disse sekkene rett fra maskin, i småsekkene. Det er enklere og mindre jobb, men enn får slappe sekker, og kunden sitter igjen med sekker som i praksis ikke er helt fulle. Vi gjør det skikkelig, slik at du får fulle sekker.

Vi ønsker å være miljøvenlige, så vi har investert i topp moderne produksjonslinje, som er den mest moderne i Norge. 
. Vi er over snittet interesert i ved, og målet vårt er å levere god og norsk og lokalprodusert bjørkeved av beste kvalitet. 

Vårt mål, er å være best på tre ting: Pris, kvalitet og service. Hos oss, får du den beste veden, til konkurransedyktig pris, og vi kan levere den hjem til deg. Du får raske svar på din bestilling, og vi leverer kjapt og rimelig. Du er også hjertelig velkommen til å hente på fabrikken, og kom gjerne å se på fabrikken.

Even Tonhaugen Vindheim
Telefon: 45218735

Send meg en melding